DENON AV-VAHVISTIN - OIKEA VALINTA

Elokuvien todelliselle ystävälle on selvää, että vain laadukas AV-vahvistin mahdollistaa aidon leffaelämyksen kodin mukavuudessa. Monipuoliset ja tinkimättömät AV-vahvistimet, joissa kiteytyy Denonin huipputekniikka ja valtava kokemus, vastaavat niin kotiteatteriharrastajien kuin aloittelijoidenkin tarpeisiin. Alla kerromme useita faktoja miksi uusi Denon AV-vahvistin on loistava valinta, kun haluat tehdä kotiteatteristasi ystäviesi ja perheesi toivotuimman ajanviettopaikan.Nauti uusimmista 3D-ääniformaateista
Äänielämys on muuttunut vain edessä ja takana sijaitsevasta kaksiulotteisesta äänikentästä immersiiviseen 3D-äänikenttään, kun kotiteatteriin on lisätty korkeusakselin kaiuttimet esimerkiksi Dolby Atmos-, DTS:X- tai Auro 3D -koodauksen avulla. Uusimpien Denon AV-vahvistimien ansiosta ääni siirtyy kolmeen ulottuvuuteen, mikä asettaa Sinut aina toiminnan keskipisteeseen.

Tehty audiofiilejä varten, audiofiilien toimesta
Denon on venyttänyt äänentoiston rajoja johdonmukaisesti jo yli vuosisadan ajan ja pysynyt AV-vahvistimien eturintamassa siitä lähtien, kun AV-vahvistimet keksittiin. Valitse Denon AV-vahvistin, koska se kestää vuosia, sille on erinomainen taustatuki, ja se on rakennettu intohimolla ja tarkkuudella ihmisten toimesta, jotka todella välittävät hyvästä äänentoistosta. Jokaisessa uudessa Denon AV-vahvistimien sukupolvessa satoja komponentteja päivitetään tai vaihdetaan suorituskyvyn parantamiseksi vuosi vuodelta, pyrkimyksenä tarjota jatkuvasti luokkansa johtavaa äänentoistoa.Vaihda vahvistinta, älä murehdi huonetta!
Paraskin laite kuulostaa erilaiselta eri huoneissa riippumatta siitä, kuinka tarkasti teet laitteen asetukset. Jokaisen Denon AV-vahvistimen sisäänrakennetun Audyssey-kalibroinnin valtavan mittaus- ja käsittelytehon ansiosta Sinun tarvitsee vain kytkeä mukana toimitettu mikrofoni ja antaa järjestelmän tehdä asetukset puolestasi. Suosikkielokuvasi ja TV-ohjelmasi eivät ole koskaan kuulostaneet niin hyvältä. Lisäksi Denonin järeämmän luokan AV-vahvistimet (AVC-X3800H:sta alkaen) ovat lisämaksusta DIRAC LIVE -yhteensopivia. DIRAC LIVE on spesialisteille suunniteltu huonekorjausteknologia. Denonin kohdalla maksat siis laadukkaasta raudasta, jossa on erinomainen ja pitkään koestettu huonekorjausteknologia valmiina, mutta et yhtään ominaisuudesta, jota et välttämättä tule edes kaipaamaan. Muista - raudassa tehtyjä kompromisseja ei voi myöhemmin ohjelmallisesti korjata.

Täyteläisemmät värit, terävämpi ja kirkkaampi kuva
Tarkemmat yksityiskohdat, parempi väritoisto, vahva kontrasti - uusimmat Denon AV-vahvistimet käsittelevät kuvasignaalin parhaalla mahdollisella tarkkuudella, jotta voit nauttia entistäkin upeammasta kuvanlaadusta. Siinäkin tapauksessa että kuvalähteesi ei ole aivan viimeisintä mallia, vahvistin osaa skaalata kuvasignaalin 4K Ultra HD tarkkuuteen tai jopa 8K-tarkkuuteen, jotta se näyttää upealta uudessa televisiossasi.

Viihdettä tämän päivän ja tulevaisuuden ehdoilla
Olemme kulkeneet kauas VHS-kasetin, DVD:n ja muutaman televisiokanavan ajoista. Denonin AV-vahvistimet pystyvät välittämään parhaan äänen ja kuvan Blu-ray-levyistä tai 4K UHD (Ultra High Definition) -televisiolähetyksistä ja -suoratoistopalveluista, kuten Amazon Prime, Disney+ ja Netflix. Mikä parasta, uuden AV-vahvistimen avulla voit rakentaa loistavan 4K-kotiteatterin nyt, mutta olla varma siitä, että järjestelmäsi on 8K-valmis. Urheilusta elokuviin ja suosikkiohjelmiisi - Denonin AV-vahvistimet tekevät nautinnosta aina parhaan mahdollisen. Pelaaminen ei ole koskaan ollut yhtä jännittävää, kun video ja ympäröivä ääni toimivat täydellisessä symbioosissa.Digitaalinen monitaituri
Useiden HDMI-liitäntöjen ansiosta uusimman sukupolven Denon AV-vahvistimeen liität kaikki haluamasi kuvalähteet, kuten satelliitti- ja kaapelivastaanottimet sekä tietokoneet ja pelikonsolit - tietenkin viimeisimmällä kuvatekniikalla mukaanlukien HDR10+, HLG ja Dolby Vision. Sinun ei tarvitse miettiä teknisiä yksityiskohtia – anna uusien AV-vahvistimien huolehtia siitä uusimpien HDMI-standardien mukaisesti.

Vapauta musiikkisi
Yli sadan vuoden kokemuksesta ammentaen, uusimmat AV-vahvistimemme kuulostavat hämmästyttävältä myös musiikilla. Ne eivät toista musiikkia vain CD-, DVD- tai Blu-ray-soittimestasi, ne voivat lisäksi muodostaa yhteyden kodin tietokoneelle tai verkkopalvelimelle tallennettuun musiikkiin ja laajentaa nykyistä musiikkikirjastoa käyttämällä mieleistäsi striimauspalvelua, kuten Amazon Music, Deezer, Spotify tai Tidal. Voit jopa toistaa musiikkia suoraan puhelimestasi käyttämällä Apple Airplay 2- tai Bluetooth-yhteyttä. 

Sinä määräät
Tuntuu siltä, että kaikki puhuvat ääniohjauksesta, ja uusille laitteille voitkin yksinkertaisesti kertoa, mitä haluat kuunnella. Ongelmaksi muodostuu se, että markkinoilla on kolme erilaista puheohjausjärjestelmää - Amazonin Alexa, Googlen Assistant ja Applen Siri. Denonin uusimmat vahvistimet kuitenkin puhuvat kaikkia kolmea kieltä, joten ongelma on ohitettu. Lisäksi Denonin AV-vahvistimien päivittäinen käyttö on tehty helpoksi. Esimerkiksi Quick Select -painikkeiden alle tallennat perheesi eniten käyttämät sisääntulot ja asetukset. Kaukosäädin on selkeydessään mutkaton, ja etupaneelin näppäimet ja rullat loogisia sekä täsmällisesti toimivia. 

Lempimusiikkisi kaikissa huoneissa?
Denonin uusimmat AV-vahvistimet pystyvät siihenkin. Ja enemmän, kiitos Denonin langattoman HEOS-teknologian, joka on sisäänrakennettu moniin Denon-tuotteisiin. Sen avulla voit suoratoistaa musiikkia monista musiikkipalveluista tai välittää jopa TV-ääntä mihin tahansa laitteeseen, jossa on sisäänrakennettu HEOS. Voit ryhmitellä HEOS-laitteita, kuten langattomia Denon Home -kaiuttimia, soundbareja, musiikkijärjestelmiä ja HiFi-vahvistimia jakaen musiikin langattomasti useisiin huoneisiin. Monihuonetoisto on nopea ja helppo ottaa käyttöön. Koko talon toistoa ohjaat kätevästi puhelimeen asennetulla ilmaisella HEOS-sovelluksella.Helppo asentaa, vieläkin helpompi käyttää
Kaikkien ominaisuuksien jälkeen saatat odottaa, että uudet Denon AV-vahvistimet vaatisivat asennuksessa ja käytössä erityisiä tietokonetaitoja. Näin ei onneksi ole. Denon on työskennellyt kovasti, jotta kuka tahansa pystyy saamaan laitteista parhaan äänenlaadun irti. Siksi Denonin AV-vahvistimissa on sisäänrakennettu graafinen käyttöliittymä, johon kuuluu asennusapuri ja vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla saat kaiken toimimaan optimaalisesti.

Elämää varten suunniteltu
Denon on aina pyrkinyt tekemään tuotteita, jotka ovat teknisesti kehittyneitä, kaikkien saatavilla ja helposti käytettäviä. Ympäri maailmaa Denoniin luotetaan, koska valmistaja tuo markkinoille suorituskykyisiä tuotteita, jotka on suunniteltu tekemään elämästä helpompaa ja miellyttävämpää. Sen lisäksi ne on suunniteltu kestämään, kuulostamaan upealta ja olemaan mahdollisimman yhteensopivia. Denon haluaa kuitenkin ennen kaikkea, että tuotteet ovat innostavia ja auttavat sinua kokemaan musiikkia ja elokuvia tavalla, jota et välttämättä edes uskoisi mahdolliseksi.

Miten valita oikea AV-vahvistin?
Tämä riippuu kuuntelutilasi koosta, siitä, kuinka monta laitetta ja kaiutinta haluat liittää sekä mitä ominaisuuksia haluat hyödyntää (tietyt ominaisuudet voivat parantaa äänen immersiota huomattavasti, kuten Dolby Atmos tai IMAX Enhanced). Suuremmissa tiloissa vaaditaan enemmän tehoa, jotta tila täyttyy puhtaalla äänellä. Denonilla on laaja valikoima legendaarisia AV-vahvistimia jokaiseen budjettiin.


Lähtömallimme Denon AVR-X1700H tarjoaa 145 watin tehon enintään seitsemälle kaiuttimelle, mikä riittää useimpiin tyypillisiin huoneisiin. Voit kytkeä uusimmat pelikonsolit ja maksimissaan 7 kaiutinta + 2 subwooferia. Jo tällä vahvistimella pääset nauttimaan aidosta Dolby Atmos -äänentoistosta.

Denon AVR-X2800H antaa enemmän tehoa ja monipuolisemman liitettävyyden. Toisen HDMI-ulostulon lisääminen on ehdoton valtti, kun haluat käyttää televisiota ja projektoria tai kahta näyttöä samassa huoneessa, tai lähettää ääntä ja videokuvaa toiseen huoneeseen. Vahvistin toistaa musiikkia erityisellä lämmöllä ja potkulla, mikä on harvinaista tässä luokassa.Jos tarvitset vieläkin enemmän suorituskykyä, valintasi on Denon AVC-X3800H. Voit tuntea 180 watin voiman jopa yhdeksän kaiuttimen kautta nauttiaksesi Dolby Atmos-, IMAX Enhanced- ja Auro-3D-formaateista. Jopa 4 subwooferin liitäntä ja kalibrointi!


Kovimmille kotiteatterifriikeille Denon tarjoaa myös arvokasta referenssirautaa, kuten Japanissa Denonin omalla Shirakawan tehtaalla valmistetut AVC-X4800H ja AVC-A1H. Jälkimmäinen sisältää peräti 15.4-kanavaisen vahvistuksen ja prosessoinnin, jolla mikä tahansa tila muutetaan todelliseksi elokuvateatteriksi.

Paras AV-vahvistin on tietysti sellainen, joka vastaa parhaiten toiveisiisi. Valitse vahvistin, jossa on tarpeeksi kanavia, riittävästi tehoa ja joka sopii haluamaasi tilaan. Sinun kannattaa valita hyvämaineisen tuotemerkin valmistama vahvistin, joka on saanut erinomaiset arviot ja huokuu vakuuttavaa laatua niin sisältä kuin ulkoa. Ihannetapauksessa kyseisellä tuotemerkillä on pitkä historia alalla, kuten Denonin yli satavuotinen perintö.Loading...